Іноді в наші руки потрапляють справжні скарби, а ми про це навіть не підозрюємо. От візьмемо монети. В обігу є дуже багато таких, що мають набагато вищу від власного номіналу ціну. Все через їхню рідкісність. Неспеціаліст навіть не помітить відмінність і відправить цікавий екземпляр далі в обіг. А ще можна отримати старовинну монету, але не мати уявлення про її вартість. Розібратися в питанні допоможе компанія SkupkaMonet — продаж монет за найкращими цінами в Україні.

Цей сервіс регулярно отримує гарні відгуки від своїх клієнтів. В них відзначається:

  • Швидка реакція на звернення. Співробітники відповідають одразу незалежно від того, ви використовуєте форму зворотного зв’язку на сайті або телефонуєте особисто.
  • Високий професіоналізм експертів. Вони легко помічають найдрібніші деталі, навіть якщо консультація проходить дистанційно. Завдяки цьому надаються точні висновки щодо походження монети, її ціни.
  • Готовність працювати за допомогою будь-яких інструментів. Мова йдеться про сучасні засоби зв’язку — електронну пошту, месенджери, дзвінки з відео. Завдяки цьому вам не обов’язково особисто приїздити до Києва з вашими монетами, аби їх оцінити чи продати. Ви цілком можете використати наявні засоби та послуги поштових компаній.
  • Чесність у роботі з клієнтами. Працівники Скупки Монет не намагаються обдурити. Вони завжди надають точну інформацію і пропонують гарні умови на терміновий викуп монет. А якщо ваша мета полягає в тому, щоб поповнити власну колекцію, тут ви знайдете дуже вигідні пропозиції.

Навіть якщо наразі ви не збираєтесь продавати монети, перейдіть на сайт Скупки Монет та просто познайомтеся з цікавим світом нумізматики.

До речі, перелік послуг на порталі “купка Монет” набагато ширший

Тут можна обрати антикваріат для власного інтер’єру, продати банківські зливки https://skupkamonet.com.ua/bullion_ua/ за вигідною ціною. Також сервіс виконує:

  • Грейдинг монет, тобто незалежну оцінку їхнього реального стану згідно зі шкалою Шелдона.
  • Слябінг, тобто пакування монет у спеціальну пластикову капсулу, що називається слаб. Це значно подовжує “життя” лота, дозволяє відрекомендувати його у найкращому ракурсі та демонструвати охочим без ризику пошкодження.

Більше інформації можна знайти на сайті Скупки Монет. Переходьте за посиланням.